Muslera Kendi Rekorunu Geliştirdi: 32 Maçta 17 Gol Yememe Başarısı Muslera Kendi Rekorunu Geliştirdi: 32 Maçta 17 Gol Yememe Başarısı

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, bugün yaptığı röportajda saldırının azmettiricisi olarak Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu'nu suçladı.

Meler, Emre Belözoğlu'nun saldırı sonrasında kendisinden özür dilemediğini belirterek, "Emre Belözoğlu özür dilemedi. Eğer iddialarımı ispatlayamazsam, yaptı deyin" şeklinde konuştu.

Sarıldığı anın görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte, Emre Belözoğlu, Halil Umut Meler'in iddialarını yalanladı.

Emre, olayı öğrenir öğrenmez sahaya giderek Halil Umut Meler'e sarıldığını ve koridorda üç kez kendisinden yaşananlar nedeniyle özür dilediğini ifade etti.

Tartışmaların sürdüğü bir dönemde, olayın detayları ve görüntülerin kamuoyunda nasıl bir etki yaratacağı merak konusu oldu.

"OLAYDAN SONRA KENDİSİNİ ARADIM."

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'na konuşan Belözoğlu, "Olaydan sonra kendisini aradım, istirahatte olduğu için yardımcı hakemiyle konuştum. Yardımcı hakemi de bana 'Ben şahidim koridorda yanımıza gelerek bize destek oldunuz.

Yerde vuranlara da bağırarak, nerede sizin delikanlılığınız,' diye tepki gösterdiniz.' Kendisi de bana teşekkür etti. Gerekli açıklamaları yarın maçımızdan sonra da yapacağım" dedi.

Kaynak: son dakika