Survivor All Star'da heyecan dorukta! Acil Durum Konseyi toplandı ve Acun Ilıcalı, birleşme haftasına girdiklerini belirterek yeni kuralları açıkladı. Pazar günü dokunulmazlık oyununun yayınlanmayacağını ve bu bölümde iki dokunulmazlık olacağını duyurdu. Birleşme partisinden önce ve sonra çekilen dokunulmazlık oyunlarının önce partiden önceki, sonra partiden sonraki yayınlanacağını belirtti.

Acun Ilıcalı, yarışmacılara şu açıklamalarda bulundu: "Çift oyun uygulamamız bu hafta itibariyle sona erdi. Sizin oyun oynama sayınızı belirli ölçüde azaltacağız. Artık sayınız azaldı, dolayısıyla düellolarda ve oyunlarda oynama sayınızı azaltmamız gerekiyordu. Bu hafta değil ama yakında kadın-erkek karşılıklı yarışmalara başlayacaksınız. Survivor kadınları, erkeklerle mücadele etmek istediklerini belirttiler. Bu istek, kadınların Survivor tarihine ne kadar büyük bir şekilde damga vurduğunun ispatıdır."

Pınar Tevetoğlu: Tarkan süper bir baba Pınar Tevetoğlu: Tarkan süper bir baba

Kadınların erkeklerle karşılıklı mücadele etme isteğini vurgulayan Ilıcalı, bundan sonra düellolarda kadın-erkek mücadelesine geçileceğini ve ilerleyen zamanlarda oyunlarda da bu mücadelenin görülebileceğini açıkladı.

Ayrıca bayrak yarışmasında da değişiklik yapıldı. Artık 8'e gelindiğinde başlayan bayrak yarışmasının olmayacağını, ancak skor 11-11'e gelirse yarışmacıların bayrak mücadelesine çıkacaklarını belirtildi.

Kaynak: milliyet