'Bahar' dizisine konuk oyuncu: 2 bölüm katılacak 'Bahar' dizisine konuk oyuncu: 2 bölüm katılacak

Ada Erma'nın Altın Kelebek Ödül Törenindeki Duygusal Konuşması: 'Çocukların Ölmediği Bir Dünyada Bu Ödülü Almak İsterdim..


Ada Erma'nın ödül törenindeki konuşması damga vurdu: Çocukların ölmediği, ama çocukların ölmediği bir dünyada bu ödülü almak isterdim...

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi çocuk oyuncu ödülünü alan Ada Erma'nın konuşması ödül töreninde hazır bulunan herkesi duygulandırdı. Konuşmasına eline çizdiği dünya resmini göstererek başlayan Erma, "Bu dünya yeşil. Okyanuslar derin bir mavidir. Çocuklar yeşil sokaklarda özgürce koşuyor, hayvanlarla eğleniyor. Savaş yok, şiddet yok. Hayvanlar özgürdür, kadınlar güçlüdür... "Çocukların ölmediği bir dünyada bu ödülü almak isterdim ama..." dedi.

Netflix'te yayınlanan 'Club' dizisindeki rolüyle Altın Kelebek ödülüne layık görülen Ada Erma, Gazze'de hayatını kaybeden çocukları da unutmadan dokunaklı bir konuşma yaptı.

Erma'nın konuşması şöyle:

"Sana bir şey göstermek istiyorum. Bugün buraya elimde çizilmiş bir dünyayla geldim. Bu dünya bildiğinizden çok farklı. Bu dünya yeşil. Okyanuslar derin bir mavidir. Çocuklar yeşil sokaklarda özgürce koşuyor, hayvanlarla eğleniyor. Savaş yok, şiddet yok. Hayvanlar özgürdür, kadınlar güçlüdür... "Çocukların ölmediği bir dünyada bu ödülü almak isterdim ama... Bu dünyayı tasarlayacak çocuklarla dünya daha güzel olacak, buna tüm kalbimle inanıyorum."(karar)

Editör: Haber Merkezi