Salı akşamları ekrana gelen ve izleyicileri büyüleyen "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi, reytinglerde üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla bir haftalık ara verilen dizi, yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenliğini üstlendiği dizi, sosyal medyada da geniş yankı uyandırıyor. Fenomen haline gelen yapımın yeni bölümüne ise sürpriz bir isim konuk olacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "Kavak Yelleri" dizisiyle tanınan ünlü oyuncu ve sunucu Pelin Karahan, Bahar dizisinde 2 bölüm boyunca rol alacak. Karahan, diziye "Sevda" karakteriyle katılacak ve böbrek nakli olan bu karaktere hayat verecek.

Ece Seçkin son teknoloji klibini X'te yayınladı! Ece Seçkin son teknoloji klibini X'te yayınladı!

Demet Evgar'ın Bahar Yavuzoğlu karakterine hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunda Mehmet Yılmaz Ak (Timur Yavuzoğlu), Buğra Gülsoy (Evren Yalkın), Ecem Özkaya (Rengin Çevik), Hatice Aslan (Nevra Yavuzoğlu) ve Füsun Demirel (Gülçiçek Özden) gibi önemli isimler bulunuyor.

Dizinin konusu ise Bahar'ın beklenmedik bir hastalıkla karşılaşması sonucu ailesinin ve özellikle eşi Timur'un gerçek yüzünü keşfetmesine odaklanıyor. Bu süreçte Evren, Timur'un karşısına çıkan bir rakip olarak beliriyor ve Bahar'ın hayatını yeniden şekillendirme çabaları trajikomik hikayelerle izleyiciye aktarılıyor.

Kaynak: karar