Ordu'da gezi teknesinde yangın çıktı: Ekiplerin müdahalesi sürüyor Ordu'da gezi teknesinde yangın çıktı: Ekiplerin müdahalesi sürüyor


Adalet Bakanı Tunç'tan kendisiyle ilgili haberlere ilişkin açıklama
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç haberi sosyal medyadan paylaştı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Somali cumhurbaşkanının oğlunun İstanbul'da karıştığı ve kuryenin hayatını kaybettiği kazayla ilgili soruya verilen cevabın bazı medya kuruluşları tarafından çarpıtıldığını belirterek, şunları söyledi: "Hak ve hukukun korunması için Rahmetli motorlu kurye kardeşimiz hakkında, sorumluları hakkında gerekli soruşturmalar titizlikle yürütülecektir." Takibini yapacağımızı bir kez daha hatırlatmak isterim” dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç haberi sosyal medyadan paylaştı. Bakan Tunç, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir kuryenin hayatını kaybettiği trafik kazasına karışan Somali cumhurbaşkanının oğluyla ilgili bir soruya yanıt olarak ortaya çıkan habere ilişkin açıklama yaparak, şunları söyledi: "Bu tam bir dezenformasyondur. Fox muhabirinin önceki gün Ankara'da aynı konuyla ilgili sorusuna cevabımızı bilmelerine rağmen: "Herkes kanun önünde eşittir, unvanı ne olursa olsun, olayı tüm yönleriyle araştıracağız"; Bu sefer İstanbul'daki Filistin'i konu alan bir programda, ne dediğini duyamadığım Fox TV muhabirine, kalabalığın içinde tuttuğu mikrofona şu sözlerle yanıtımı çarpıtıp aktarmaya çalıştığı açık: "Şu anda" dedi. Filistin gündemi izliyoruz” şeklindeki söylemler tamamen yanlış bilgilendirmedir ve iyi niyetli bir tutum değildir. "Rahmetli kardeşimizin haklarını ve hukukunu korumakla yükümlü olanlar hakkında gerekli soruşturmaları titizlikle yürüteceğimizi bir kez daha hatırlatmak isterim" dedi(haberglobal)

Editör: Haber Merkezi