Şehir merkezinde bir ay içerisinde 17 farklı evin kapısı zorlayıp girerek, yaklaşık 2 milyon TL değerinde elektronik cihaz ve ziynet eşyası çalındı.

İçişleri Bakanı: 1 Mayıs'ta Yurt Genelinde 226 Kişi Gözaltına Alındı 28 Güvenlik Görevlisi Yaralandı İçişleri Bakanı: 1 Mayıs'ta Yurt Genelinde 226 Kişi Gözaltına Alındı 28 Güvenlik Görevlisi Yaralandı

Yaşanan olayların üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik Büro Amirliği ve Asayiş Şubesi Hırsızlık ekipleri, meydana gelen hadiselerle ilgili geniş kapsamlı inceleme başlattı.

Ekipler, bölgede bulunan binaların ve çevresinde bulunan iş yeri ve evlerin güvenlik kameralarından yola çıkarak hadiseye karışan 3 şüphelinin farklı suçlardan emniyette birçok sayıda kayıtları bulunan Nazar G. (20), ve B.Ç. (13) ve Elvan Ç. (20) olduğunu tespit edildi.

Osmaniye'den Adana'ya gelip hırsızlık yaptıkları iddia edilen üç şüpheli, merkez Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki bir ara sokakta yürüdükleri sırada ekipler tarafından yakalandı.

Polis merkezine götürülen şüpheliler, güvenlik kamerası görüntülerindeki kişilerin kendileri olmadığını iddia etti.

Yapılan işlemler sonrasında adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, nöbetçi hakimliği tarafından tutuklandı.

Hırsızlık hadiselerinin yaşandığı bazı apartmanlardaki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre, 3 şüpheli beraber binalara girip ardından bir süre sonra binadan ayrılıyor. (haber global)

Editör: Haber Merkezi