Birçok dernek ve sivil toplum kuruluşunun ismini ve logosunu kullanan bazı kişilerin hayvanseverlerden para toplama, AVM'lerde stant açma ve bu stantlarda mama satışı yapma gibi yöntemlerle gelir elde ettiğini ve bu gelirin sahipsiz hayvanlar için harcandığı algısı yarattıklarına Çok sık şahit olmaya başladık.

Üstelik Valilik adı altında sahte belge düzenleyerek vatandaşı ikna etmeye çalışıyorlar. Hedeflerinde Özellikle Genç kızlar ve öğrenciler var...

 İddiaya göre hayvanlara yardım, hayvan hakları kedi-köpek maması adı altında sahte fiş ve sahte belge düzenleyerek insanlardan akşama kadar para toplayan Osman adındaki şahıs vatandaşlar tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.

Kendini polis memuru ve savcı olarak tanıtan dolandırıcı tutuklandı Kendini polis memuru ve savcı olarak tanıtan dolandırıcı tutuklandı

Özellikle de  hedeflerinde yaşı küçük öğrenci bayanların bulunduğu insanları dolandıran Osman adlı şahıs, Vatandaşlar tarafından yakalandı. Olay yerine gelen  Polis Ekipleri Sözde dolandırıcılık yapan şahsı  alarak Polis merkezine götürdüler.


 İddiaya göre özellikle genç kızları hedef alıp sahte valilik izni kağıdı göstererek vatandaşları kandırıyor.

Polis ekipleri inceleme başlattı ve şubeye götürdü

Editör: Haber Merkezi