Adana'nın Yüreğir ilçesinde, yol verme meselesi yüzünden çıkan bir tartışma büyüyerek otobüs şoförünün darp edilmesiyle sonuçlandı. Olayda 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, saat 16.30 sıralarında Mithat Özhan Bulvarı'nda meydana geldi. Belediye otobüsü, yolcu almak için durağa girmeye çalışırken, yanında seyreden bir elektrikli bisikletliyle arasında yol verme konusunda bir tartışma yaşandı.

İddiaya göre, bisiklet sürücüsüyle otobüs şoförü arasındaki tartışma kısa sürede büyüdü ve bisikletteki kişiler, otobüsün camlarına yumruk atmaya başladı. Ardından şoför Aytaç D., otobüsten indiğinde saldırıya uğradı. Şüpheliler tarafından dövülen Aytaç D., kanlar içinde yerde kalırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Görev Başında Kalp Krizi Geçirerek Şehit Olan Polis Memuru Nazilli'de Son Yolculuğuna Uğurlandı Görev Başında Kalp Krizi Geçirerek Şehit Olan Polis Memuru Nazilli'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şüpheliler, Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Otobüs şoförü Aytaç D.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, şüphelilerin sorgularının sürdüğü ifade edildi.

Kaynak: haber global