Adıyaman'da, aralarında tartışma çıktığı öğrenilen polis memuru Süleyman Uğur Şahin tarafından öldürülen Başkomiser Kamuran Üçgül (46) ile Komiser Gökhan Özer (34) için kentte tören düzenlendi. Kan donduran bu olay, Adıyaman'ın Altınşehir Mahallesi'ndeki Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi'nde meydana geldi. Olayda, polis memuru Süleyman Uğur Şahin, tartışmanın büyümesiyle beylik tabancasıyla Üçgül ve Özer'e ateş etti. Şahin, diğer polisler tarafından etkisiz hale getirilirken, hastaneye kaldırılan Üçgül ve Özer, şehit oldu.

Şehitler için düzenlenen törende, Adıyaman Valisi Osman Varol, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Adıyaman milletvekilleri Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, İl Jandarma Komutanı Albay Hikmet Uz ile şehitlerin yakınları ve meslektaşları katıldı. Tören sırasında, şehit Üçgül'ün çocukları İrem ve Mete Üçgül, babalarının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehitlerin özgeçmişlerinin okunmasının ardından İl Müftüsü Mevlüt Halikoğlu dua etti.

Şehit Üçgül'ün cenazesi Osmaniye'nin Kadirli ilçesine, Özer'in cenazesi ise İstanbul'a gönderildi. Diğer yandan, polis memuru Süleyman Uğur Şahin'in hastanedeki tedavisi sürüyor.

You

Esenyurt'ta Vinç Kazası: Yüksek Gerilim Hattına Değince Patlama, 1 Yaralı Esenyurt'ta Vinç Kazası: Yüksek Gerilim Hattına Değince Patlama, 1 Yaralı

Kaynak: haber global