Yaşanan kaza, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Atatürk Bulvarında geçtiğimiz haftalarda meydana geldi.

CHP'den Taksim Açıklaması: "Biz Taksim'den Vazgeçmiyoruz…" CHP'den Taksim Açıklaması: "Biz Taksim'den Vazgeçmiyoruz…"

Görev yaptığı zaman diliminde birçok FETÖ davasına da bakan ve şu an İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak görev yapan Ali İhsan Horasan aracı ile bulvar üzerinde yol alırken trafik ışıklarına geldiğinde daha araştırmaların sürdüğü ama çözülemeyen bir sebepten direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Savrulan araç yol kenarındaki ağaca çarparak anca durabildi.

Çevrede kazayı göenler hemen yetkili ekiplere ihbarda bulundu. Olay mahlline gelen sağlık ekipleri hakim Horasan'a olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile hastaneye götürüldü.

Polis ekipleri ise yaşanan kazadan dolayı hemen geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

 Çevredeki güvenlik kamera görüntüleri de incelenilrken, yapılan incelemede olay yerindeki tamda kaza yerini görüntüleyen güvenlik kamerasının elektrik kesintisi sebebiyle 10 dakika boyunca kayıt alamadığı fark edildi.

Yaşanan kazadan hemen önce yani 18.47'de duran kaydın saat 18.57'de tekrar kayıt almaya başladığı tespit edildi. Yani güvenlik kameraları tamda kaza anında çalışmadığı bildirildi. Horasan'ın kaldırıldığı hastenede yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. Yaşanan kaza ile ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması devam ediyor. (NTV)

Editör: Haber Merkezi