Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 'Torbacı' olarak adlandırılan 15 sokak satıcısı gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 14'ü tutuklandı.

Mersin'de damat eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü Mersin'de damat eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Torbacı' olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. 16 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, özel harekat timlerinin de desteğiyle 223 personel ve 3 narkotik köpeği ile operasyon gerçekleştirdi.

Operasyon sonucunda 15 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 6,61 gram esrar, 97,5 gram metamfetamin, 3 hassas terazi, 4 adet 9 mm tabanca, 4 şarjör, 37 adet 9 mm fişek ve 45 bin 800 TL suçtan elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan 14 şüpheli tutuklanırken, diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Dha