Trendyol Süper Lig'de 29. hafta heyecanı devam ediyor. F.Bahçe, mağlup olduğu karşılaşmada Pendikspor'u 4-1 mağlup ederek lider Galatasaray ile puan farkını ikiye indirdi.

Konuk ekip karşılaşmayı 9 oyuncuyla tamamlarken; Hakem Kadir Sağlam'ın düdüğü maça damgasını vurdu.  
59 dakika süren ilk yarıda 23 dakikada 28 faul çalındı. Fenerbahçe (11) ve Pendikspor (17), Kasım 2016'da Trabzonspor - Antalyaspor'dan (30) bu yana en fazla ilk yarı faulü yapılan Süper Lig karşılaşmasını oynadı. İkinci yarıda Pendikspor'lu Welinton ve Lusamba kırmızı kart görerek takımlarında 9 oyuncu kaldı. Fenerbahce, 87. Dakikada Michy Batshuayi'nin penaltısıyla öne geçtiler daha sonra rahat bir galibiyetle kapattılar.

İlk yarının sonunda Mert Hakan Yandaş'ın hakem Kadir Sağlam'la diyaloğu gündem oldu. Mert Hakan'ın hakeme:  ''Hocam, dikkatli ol. Buradan çıkamazsın'' dediği iddia edildi.

6 yaşındaki Ayza Akgün, Türk karate şampiyonu oldu! 6 yaşındaki Ayza Akgün, Türk karate şampiyonu oldu!

Hakem yorumcusu Ahmet Çakar ise maçın ardından X isimli sosyal medya platformunda hakem Kadir Sağlam'a yönelik sert sözler sarf etti:

''İlk yarı bitiminde Mert Hakan Yandaş tarafından 'Akıllı ol, buradan çıkamazsın' diye tehdit edilen şerefli Türk hakemi Kadir Sağlam ikinci yarı sindi, korktu ve maçı Pendikspor'dan alıp Fenerbahçe'ye verdi. Utanmalısınız..."

Fenerbahçe önümüzdeki hafta Trabzonspor'u konuk edecek.

Kaynak: Karar