Show TV'nin sevilen dizisi "Aile," büyük bir finalle ekran macerasını noktalamaya hazırlanırken, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı dizide iki önemli ayrılık yaşanacak. İlk bölümden bu yana kadroda yer alan Canan Ergüder'in yanı sıra, Selin Şekerci de diziden ayrılma kararı almıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ay Yapım'ın iddialı dizisi Aile, 30. bölümle final yapacak. Dizinin senaryosunu Hakan Bonomo'nun yazdığı ve Kıvanç Tatlıtuğ'un isteği doğrultusunda başından beri 30 bölüm olarak planlandığı belirtildi.

Selin Şekerci'nin avukat Serap karakteriyle diziden ayrılışının ardından, dizinin Leyla karakterini canlandıran Canan Ergüder de büyük final öncesi veda edecek isimlerden biri oldu. Ayrıca, dizinin Seher Soykan'ı Emel Göksu'nun da projeden erken ayrılacağı ve 28. bölümde veda edeceği öğrenildi.

Hazal Kaya lise yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı "Ergenliğimin küçük bir özeti" Hazal Kaya lise yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı "Ergenliğimin küçük bir özeti"

Final öncesi yaşanan bu iki önemli vedanın, dizinin final bölümüne izleyicileri daha da duygusal bir atmosferle taşıması bekleniyor. Aile dizisi, büyük bir finalle ekranlara veda ederken, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Kaynak: haberler.com