AKP Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, sosyal medya hesabından ilçe yönetiminden istifa ettiğini duyurdu. Yılmaz, istifa nedeninin aday seçim sürecinde ilçe teşkilatının dikkate alınmaması olduğunu belirtti.

AK Parti adaylarının seçim süreci Bursa'da devam ediyor. Cuma günü (yarın) kentte olacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilçelerin belediye başkan adaylarını açıklayacak.

Bu süreçte Gemlik ilçesindeki parti teşkilatı istifa etti. AK Gemlik Partisi İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, sosyal medya hesabından şunları söyledi:

Meclis'te Yeni Anayasa Turu: Kurtulmuş, DEM Parti, Saadet ve İYİ Parti'yi Ziyaret Etti Meclis'te Yeni Anayasa Turu: Kurtulmuş, DEM Parti, Saadet ve İYİ Parti'yi Ziyaret Etti

"Aday seçim sürecindeki aksaklıklar ve ilçe teşkilatımıza hakaretler nedeniyle ilçe yöneticiliği görevimizden istifa ettik. Biz her zaman partimizin ve davamızın askeriyiz. Görev süremiz boyunca ilçemizin sorunlarının çözümü için hep birlikte çalıştık.

“Gemlik söz konusu olduğunda sorumluluk almaktan çekinmeyen, hepimizin tanıdığı değerli girişimcilerimizin yanı sıra kurumsal yöneticilerimize, STK’larımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz” diye paylaştı.

AK Parti'nin Gemlik ilçesi için aday göstereceği adaylar arasında eski milletvekili Zafer Işık da yer alıyor. Zafer Işık, TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında çıkan kavgada Trabzon Milletvekili İYİ Hüseyin Örs'ü darp etti ve Örs yoğun bakıma kaldırıldı.

Kaynak: karar