Saral, bir sosyal medya kullanıcısının Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a yönelik paylaşımını alıntılayarak, Erbakan'a sert eleştirilerde bulundu. Saral, Erbakan'ı, "İplerin kimin eline geçti de sen bu hale düştün. Yazık, kimleri sevindirdiğine dön de bir bak! Birazcık babanın oğlu olsaydın, sende ondan da eser yok…" ifadeleriyle eleştirdi.

Bu eleştiriye yanıt olarak, Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner, Saral'a tepki gösterdi. Güner, Saral'ın eleştirilerini kabul etmeyerek, AKP'nin seçim sonuçlarındaki başarısızlığını Yeniden Refah Partisi'ne saldırarak örtbas etmeye çalıştığını dile getirdi.

Güner'in tepkisi şu şekilde:

"Yahu biz ne yaptık da millet bize oy vermedi. Millet nasıl bunalmış, kibir abidelerine dönüşmüş belediye başkanlarımız halktan nasıl kopmuşlar' diye öz eleştiri yapmak yerine Yeniden Refah Partisi'ne ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a trol ordularınızla saldırmayı doğru bildiğiniz için bu sonuçları aldınız. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olmuşsunuz ama Üsküdar'da 23 bin oy farkla CHP'nin kazandığını ve bizim 7 bin oy aldığımızı bile araştırmamışsınız."

Saral, Güner'e yanıt olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı bayram kutlaması için aramamasını eleştirdi ve "12.Cumhurbaşkanımız (Erdoğan), 13. Cumhurbaşkanımız (Fatih Erbakan) ile görüşmemiştir" ifadelerini kullandı.

Başdanışman Mehmet Uçum: '50+1' devam ettirilmeli Başdanışman Mehmet Uçum: '50+1' devam ettirilmeli

Saral'ın bu açıklamasına karşılık, Güner ise, "Siyasi tecrübeleri yaşları gibi ‘toy’ olan kişiler bilmeyebilir pek tabii; büyüklerinizin bu durumlar için kullandığı bir söz var: Aç tavuk kendini darı ambarında sanır" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: BirGün