AKP'ye yakın sosyal medya trolü olarak bilinen Furkan Bölükbaşı, Pelikancılar olarak bilinen gruba karşı sert sözlerle yüklendi.

Savaş Sevgilisinin Paylaşımıyla Başladı:

Furkan Bölükbaşı'nın bu hareketi, sevgilisi Nisa Çaydan'ın Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümüyle ilgili yaptığı bir paylaşımın ardından gerçekleşti.

Çaydan'ın paylaşımı, bölgedeki durumu olumlu bir şekilde yorumlayarak yapılan yeni hastane açılışını öne çıkardı. Ancak bu paylaşım AKP'lilerden tepki topladı.

Gazeteci Aracılığıyla Pelikancıları Hedef Aldı:

Bunun üzerine Furkan Bölükbaşı, Yeni Şafak'ta çalışan gazeteci Şefika Nur Çiftçi'nin, Çaydan'ın paylaşımını alıntılayarak yaptığı sert yorumu eleştirdi.

"Namuslu bir kadının namusuna 'ar damarı çatlamış utanmaz' denilerek dil uzatılmasını beğenen erkek gazetecilerin listesi:

Ersin Çelik - Yeni Şafak

Ömer Faruk Sarımermer - Türkmedya

Muhammed Çınık - Beyaz TV

Ali Macit - Halk TV

Yusuf Tunçer - Aydınlık

Kaan Arslan - Aydınlık

Sernur Yassıkaya - Yeni Şafak

Nadir Temeloğlu - Aydınlık

Yunus Göksu - TRT Müzik

İsmail Halis

Mahmud Hüdayi Uysal - Yeni Şafak

Gaffar Yakınca"

Sert Tepki ve Tehditler:

Bölükbaşı, Çiftçi'nin paylaşımını beğenenleri sert bir dille eleştirdi ve tehdit etti. Söz konusu isimleri listelemesiyle dikkat çekti.

Ardından Pelikancılar olarak bilinen bir grup içinde yer alan isimleri hedef alarak daha da ileri gitti.

Açıklama ve Saldırılar:

CHP'nin Madımak ve Başbağlar Katliamları İçin Verdiği Grup Önerisi TBMM'de Reddedildi CHP'nin Madımak ve Başbağlar Katliamları İçin Verdiği Grup Önerisi TBMM'de Reddedildi

Furkan Bölükbaşı, Pelikancılar grubuna yönelik sert açıklamalarda bulundu. Geçmişte yaşadığı olayları hatırlatarak, Pelikancılar'ın kendisine ve sevdiklerine yönelik saldırılarını eleştirdi ve sert bir dille yanıt verdi. (Gerçek Gündem)

Editör: DS Haber