Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi önünde gazetecilerle yaptığı açıklamada, 2024 yerel seçimleriyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Erdoğan, "İstanbul adayını Pazar günü öğreneceksiniz. Ankara adayını da 15 Ocak'ta Ankara'da açıklayacağız." dedi. Partisinin stratejik planları ve seçim öncesi belirlenecek adaylar hakkında konuşan Erdoğan, "Bizim yapacağımız açıklamalarda a'dan z'ye hepsi sürprizdir hem de kazanma azmimizin göstergesi olacaktır. İstanbul adayını Pazar günü duyacaksınız. Ankara adayını da Ankara'da açıklayacağız. Hayırlara vesile olsun." şeklinde konuştu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in dün akşam yaptığı açıklamaya atıfta bulunan Erdoğan, 7 Ocak Pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde bazı belediye başkan adaylarının açıklanacağını belirtti. Geri kalan adayların ise 15 Ocak'ta açıklanacağını söyledi.

Erdoğan, İstanbul için belirlenecek adayın büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "İstanbul'un eser ve hizmet özleminin bitmesi çok önemli. İstanbul'a kendini vakfedecek, İstanbul'dan başka yeri gözü görmeyecek, tüm kalbiyle bu şehri sevecek adayımızı yakında açıklayacağız." ifadelerini kullandı.

Erdoğan" aynı gemi"den patronlara seslendi Erdoğan" aynı gemi"den patronlara seslendi

Kaynak: son dakika