'Hekimoğlu', 'Midnight in Pera Palas', 'Rise Of Empires Osmanlı', 'Her Yerde Sen' gibi projelerin yapımcılığını üstlendiği Karga Seven Pictures'ın yeni Ali-Kara dizisi için çok ünlü isimlerle anlaşma imzalandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizide Alperen Duymaz'a Hazal Kaya eşlik edecek. Dizinin yayın tarihi henüz belirlenmedi.

Alperen Duymaz, Ego dizisinin ardından Karga Seven Pictures ile el sıkıştı. Şirket, Ali-Kara adlı polisiye aşk hikayesinde başrol oynaması beklenen yakışıklı oyuncunun partneri Hazal Kaya ile görüşmelerini sürdürüyor.

Survivor All Star'da Heyecan Dorukta: Kırmızı Takım İlk Eleme Adayını Belirlemek Zorunda Survivor All Star'da Heyecan Dorukta: Kırmızı Takım İlk Eleme Adayını Belirlemek Zorunda

Alperen Duymaz

Dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı ve kanal görüşmeleri devam ediyor.

Senaryoyu çok beğenen iki oyuncu, dizinin kanalını belirleyene kadar dijital ve sinematografik projeleri değerlendirecek.

hazal kaya

Merakla beklenen Ali-Kara dizisinin yönetmen koltuğuna Deniz Yorulmazer oturacak. Dizinin senaryosunu ise dizi tarihine geçen unutulmaz eserlere imza atan Eylem Canpolat yazıyor.

Kaynak: mynet.com