Arda Güler, Real Madrid'in şampiyonluk maçında ilk 11'de yandı Arda Güler, Real Madrid'in şampiyonluk maçında ilk 11'de yandı

Ocak ayında başlayacak geçici transfer döneminde kadrosuna bir stoper daha katması beklenen F.Bahçe için Avusturya'dan sürpriz bir transfer talebi geldi. Salzburg Nachrichten gazetesinin haberine göre, F.Bahçe'nin RB Salzburg'da forma giyen Strahinja Pavlovic ile ilgilendiği bildirildi.

İTALYA'DAN ROMA VE JUVENTUS İNGİLTERE'DEN BRİGHTON

Avusturya basını, 22 yaşındaki futbolcuyla ilgilenen tek takımın sarı-lacivertliler olmadığını vurguladı. İtalya'da Roma ve Juventus'un, İngiltere'de Brighton'ın ise Sırp savunma oyuncusu Pavloviç'le ilgilendiği iddia edildi. Bu takımlardan İtalyan takımlarının da çok geçmeden Pavlovic için teklif verebileceği bildirildi.

SÖZLEŞME 2027'YE KADAR DEVAM EDİYOR

Bu kış kariyerinde bir sonraki adımı atabileceği söylenen genç oyuncunun teklifte herhangi bir sorun yaşamayacağı bildirildi. Pavlovic'in mevcut piyasa değeri 25 milyon euro olarak tahmin edilen Avusturya temsilcisiyle olan sözleşmesi 2027 yılına kadar sürecek. İsmail Kartal'ın da fiziksel yeteneği, görünümü ve kalitesiyle Skrtel'e benzeyen Pavlovic'i onayladığı belirtilse de Ali Koç'un Savic ve Çağlar Söyücü'den sonra yıldız savunmacıya olan ilgisi camiada heyecan yarattı.

Kaynak: KARAR