İlk finalist Beşiktaş oldu İlk finalist Beşiktaş oldu

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) heyecan dolu bir karşılaşma yaşandı ve Houston Rockets, New Orleans Pelicans'ı 106-104 mağlup ederek sezonun 15. galibiyetini elde etti. Bu mücadelede Alperen Şengün, 37 sayıyla kariyer rekorunu kırarak muazzam bir performans sergiledi.

Şengün, aynı zamanda 11 ribaunt ve 6 asistle "double-double" yaparak takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu. Rockets'ta Jabari Smith 26 sayıyla, Fred VanVleet ise 10 sayıyla katkı sağladı.

Bu önemli zaferle birlikte Alperen, sezonun üst üste ikinci, toplamda ise 9. kez "double-double" yapma başarısını gösterdi.

Diğer bir mücadelede ise Milwaukee Bucks, New York Knicks'i 130-111 mağlup ederek üst üste 7., toplamda ise 22. galibiyetini aldı. Bucks'ta Giannis Antetokounmpo 28 sayı, 7 ribaunt ve 7 asistle öne çıkarken, Bobby Portis 23 sayı, 11 ribaunt ve 1 asistle galibiyete katkı sağladı.

Knicks cephesinde ise Jalen Brunson 36 sayı, 3 ribaunt ve 7 asistle ön plana çıkarken, Julius Randle 26 sayı, 8 ribaunt ve 1 asistle mücadele etti. Bucks, başarılı performanslarıyla galibiyet serisini sürdürdü.

Kaynak: birgün