Galatasaray, sezon başında satın alma opsiyonuyla kiraladığı Hakim Ziyech'in bonservisini resmen aldı. İtalyan muhabir Fabrizio Romano'nun haberine göre, sarı-kırmızılılar, İngiliz kulübü Chelsea'den transferi onaylayan resmi evrakları aldı.

Önemli bir gelişme olan bu transferde, Galatasaray'ın bonservis bedeli ödemeyeceği belirtildi. Sarı-kırmızılılar, Hakim Ziyech için Chelsea'ye bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Galatasaray, sezon başında KAP'a yaptığı açıklamada, Ziyech'in bedelsiz satın alma opsiyonuyla kiralık olarak transfer edildiğini duyurmuştu. Bu transferin ardından sarı-kırmızılı kulüp, Ziyech'in maaş detaylarını da açıklamıştı. Ziyech, bu sezon Galatasaray'da 3 milyon 600 bin Euro maaş alırken, gelecek sezon için ise 2 milyon 850 bin Euro maaş alacak.

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinin Muhtemel 11'leri Belli Oldu Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinin Muhtemel 11'leri Belli Oldu

Hakim Ziyech'in performansı da Galatasaray camiasını memnun etti. Bu sezon forma giydiği 21 resmi maçta 8 gol ve 4 asistlik performans sergileyen Ziyech, takımına önemli katkılar sağladı.

Kaynak: haber global