"Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten Kasım Ayı Beklentileri ve Tavsiyeler"

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Kasım ayına dair önemli yorumlarını paylaştı. Sosyal medya hesabından dolar ve altın fiyatlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Memiş, yatırımcılara varlıklarına sahip çıkmaları çağrısında bulundu. Manipülasyonlara karşı uyanık olunması gerektiğini vurgulayan uzman, "Kasım ayı kazanma ayı değil, batırma ayı. Sessizce kenarda bekle. Hayaller 24, gerçekler 28,16." dedi.

Komisyoncular yüzünden bir kamyonet patlıcanı çöpe döktü Komisyoncular yüzünden bir kamyonet patlıcanı çöpe döktü

Ekim ayında altının değerli olduğunu ifade eden Memiş, altın alanların kazançlı çıktığını, ancak dinlemeyenlerin zarar ettiğini belirtti. Gram altın fiyatının TL serbest piyasada 1835-1840 lira aralığında olduğunu paylaşan uzman, beklemeyi tercih ettiğini ve altın almak için biraz daha sabırlı olunması gerektiğini dile getirdi. 1780 lira seviyesini beklediğini ifade eden İslam Memiş, doların etkisinin sürdüğünü ve gram altının normalde daha düşük bir fiyatta olması gerektiğini belirtti.

Bu yorumlar, yatırımcılara altın ve dolar piyasalarında Kasım ayı boyunca dikkatli olmaları ve fiyat dalgalanmalarını yakından takip etmeleri gerektiği konusunda önemli bilgiler içeriyor.(Halk)

Editör: Haber Merkezi