Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Halk TV'de İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah Programı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Yavaş, canlı yayında Ankara'daki son anket sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.

"Sadece İşimizi Yaptık; Reklam Yapmadık"

Yavaş, 5 yıl boyunca yalnızca işlerine odaklandıklarını ve popülist reklamlardan kaçındıklarını belirtti. Ankara'nın önceliğinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Yavaş, seçmenin beklentisinin iş yapmak olduğunu ifade etti. Belediye başkanının görüşlerini her zaman kamuoyuyla paylaşmasının kutuplaşmaya yol açabileceğini düşündüğünü belirtti.

"Hükümetin Bana Teşekkür Etmesi Lazım"

Sosyal belediyeciliğin önemine değinen Yavaş, Beypazarı'nda yaptığı çalışmalardan örnekler verdi. Problemlere anında çözüm bulmanın, insanların yaşam kalitesini artırmak adına sosyal projelere yatırım yapmanın önemli olduğunu belirtti. Ayrıca, bir yurt sorununu çözerek yaşanan protestoların önüne geçtiklerini ve bu tür sosyal belediyecilik çalışmalarının önemli olduğunu vurguladı.

İzmir'de Evinden Eşyaları Fırlatan Adam Mahalleyi Karıştırdı İzmir'de Evinden Eşyaları Fırlatan Adam Mahalleyi Karıştırdı

"Son İki Anket Geldi..."

Yavaş, Ankara'daki son anket sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulunarak, mevcut durumu değerlendirdi. Anketlere göre, ilçe belediyelerindeki sonuçların büyük önem taşıdığını ve birkaç ilçedeki sonucun lehlerine değiştirilmesi durumunda sonucun etkilenebileceğini belirtti.

"Turgut Altınok Mal Varlığını Tam Olarak Açıklamadı"

Mansur Yavaş, rakibi Turgut Altınok'un mal varlığına yönelik eleştirilerde bulunarak, mal varlığının tam olarak açıklanmadığına dikkat çekti. Altınok'un belediye başkanı olduktan sonra mal varlığında bir azalma olmadığını iddia etti ve açıklanan mal varlığının gerçeği yansıtmadığını öne sürdü

Kaynak: cumhuriyet