İstanbul'da bugün bu yollar trafiğe kapatılacak: İşte alternatif güzergahlar İstanbul'da bugün bu yollar trafiğe kapatılacak: İşte alternatif güzergahlar

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, ayrı yaşadığı kadını bıçaklayarak öldüren Murat Çetinkaya'nın ardından kendini de ağır bir şekilde yaraladığı bildirildi.

Olay, Derya Çetinkaya'nın bir hafta önce terk ettiği evine çocuklarını görmek için geldiği sırada yaşandı.

Çukurambar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Derya Çetinkaya ile tartışan Murat Çetinkaya'nın kadının boğazını keserek öldürdüğü, kendisine engel olmaya çalışan 18 yaşındaki oğlunu da bıçakladığı belirtildi. Ardından Murat Çetinkaya, intihar girişiminde bulunmak için evin 4. katından balkona atlayarak ağır şekilde yaralandı.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, Derya Çetinkaya'nın hayatını kaybettiği ve olayda yaralanan oğlunun hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Murat Çetinkaya'nın ise hastanede beyin ölümü gerçekleştiği bildirildi.

Derya Çetinkaya'nın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Abla Zeynep Küşlü, kardeşinin Murat Çetinkaya ile boşanma kararı aldığını ve evi terk ettiğini, ancak çocuklarını görmek için 2 gün önce geri döndüğünü belirtti.

Kaynak: BirGün