Geçen yıllarda Hamdi Alkanla evliliğini bitiren Selen Görgüzel, geçtiğimiz gün elinde anne sütüyle Nişantaşı'nda kameralarca görüntülendi. Selen Görgüzel, muhabirlere güzellik sırrını açıkladı.

Elindeki şişeyle dikkatleri çeken ünlü şarkıcı, açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Morgül'ün "Ateşe düştüm" yorumuna telif hakkı engeli! Yılmaz Morgül'ün "Ateşe düştüm" yorumuna telif hakkı engeli!

Selen Görgüzel, Bebek emziren arkadaşından aldığı anne sütüyle beslendiğini söyledi. Organik anne sütü. Anne sütünün bekletilmeden çabuk tüketilmesi gerektiğini söyleyen görgüzel, Enfeksiyona da iyi geliyor. Bu aralar yoğun  çalışıyorum, vitamin takviyesi olarak birçok şey kullansamda yorgunluğumu atamıyordum. Doktorumun böyle tavsiyesiyle anne sütü içmeye başladım. Kanser hastalarına birçok faydası var. Henüz duyulmaya başlandı. Özellikle enfeksiyona karşı doğal bir antibiyotik" demişti.

Beslenme Uzmanı olan  Prof. Dr. Osman Erk, ünlü sanatçının iddialarının gerçek olmadığını belirtti.

Erk, konuşmasına şöyle devam etti:

“Olgun bir insanın anne sütü içerek beslenmesi bilgisiz olduğunu gösterir. İçinde kansere neden olan maddeler var. İnsülin metabolizmasına zarar veriyor. Bağırsakların geçirgenliğini arttırabilmektedir. 40’a yakın hormonsal zararları var. Yetişkin biri  anne sütü içmemeli. Söylenilen şeyler, medyatik bir yalndan başka birşey değil. Bilgisizce, bilimsel altyapısı olmadan  Doktor bunu önermez. İnsan hayatına  zararlı bir tavsiyedir. Sütün içeriğindeki vitaminleri sebze, meyve ve baharatlardan rahatlıkla alınabilir. İnsan ve ineklerde kolostrum var. Doğumdan 3-4 gün sonra gelir. Bu süt değildir bu bir sıvı ve bağırsak sendromu olan şahıslar kullanabilir. İlk dönemlerde gelen yararlı bir sıvıdır.  Sütle alakası da yoktur.” dedi(halk)

Editör: Haber Merkezi