Süper Lig ekibi Antalyaspor, yeni teknik direktörleri olarak Brezilyalı Alex de Souza ile anlaşma sağladı. Alex de Souza, Antalya'ya geldi ve havaalanında taraftarlar tarafından karşılandı.

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü olarak göreve başlayacak olan Brezilyalı teknik adam Alex de Souza, Antalya'ya geldi. Sergen Yalçın ile yollarını ayıran kırmızı-beyazlı takım, Alex de Souza ile yeni bir döneme hazırlanıyor.

Antalya Havalimanı'na gelen Alex de Souza, kırmızı-beyazlı Antalyasporlu taraftarların yanı sıra Fenerbahçeli taraftarların da sevgi gösterileri ile karşılandı.

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü olarak göreve başlayacak olmanın mutluluğunu yaşayan Alex de Souza, havalimanında yaptığı açıklamada Türkiye'ye bir kez daha gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti ve takım için çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

EURO 2024 Finali: İspanya ve İngiltere Berlin'de Karşı Karşıya EURO 2024 Finali: İspanya ve İngiltere Berlin'de Karşı Karşıya

Antalyaspor, Alex de Souza'nın 2 yıllık sözleşmesini 30 Mayıs Perşembe günü imzalayacağını duyurdu. Alex de Souza'nın yardımcılığını eski takım arkadaşı Mehmet Aurelio yapacak.

Alex de Souza, futbolculuk kariyerinde uzun yıllar Fenerbahçe forması giymiş ve kaptanlık yapmıştı. Teknik direktörlük kariyerine Sao Paulo U20 takımında başlayan Alex de Souza, daha sonra Brezilya Serie B temsilcisi Avai FC'nin başında görev almıştı.

Kaynak: milliyet