Apple, WhatsApp ve Threads Uygulamalarını Çin Mağazasından Kaldırdı Apple, WhatsApp ve Threads Uygulamalarını Çin Mağazasından Kaldırdı

Apple, iOS 17.2 Beta 4 Güncellemesini Kullanıcılara Sunuyor: İşte Yenilikler!

Apple, iOS işletim sistemi için yakında kullanıma sunulması beklenen iOS 17.2 sürümü için son testleri gerçekleştiriyor. Bu güncelleme, iPhone kullanıcılarına bir dizi yeni özellik ve iyileştirmeyi getirmeyi amaçlıyor. Şirket, son olarak iOS 17.2'nin Beta 4 sürümünü yayınladı.

iOS 17.2 Beta 4 Güncellemesi İle Gelen Yenilikler:

  1. Varsayılan Bildirim Sesi:

    • Ayarlar uygulamasının "Ses ve Dokunuş" bölümünde, mesajlar, e-postalar ve takvim uyarıları için sesleri özelleştirmenin ötesine geçiyor. Bu güncelleme ile artık diğer bildirim kategorileri için de varsayılan bir bildirim sesi belirlenebilecek.
  2. Apple Music'te Ortak Çalma Listeleri:

    • Bir önceki beta güncellemesinde tanıtılan Apple Music için ortak çalma listeleri özelliği, iOS 17.2 Beta 4 sürümüyle kullanımdan kaldırılmış gibi görünüyor.
  3. AppleCare ve Garanti:

    • Ayarlar uygulamasındaki Genel kısmında yer alan "Kapsam" adlı bölümün adı, iOS 17.2 Beta 4 ile birlikte "AppleCare ve Garanti" olarak değiştirildi.
  4. iTunes Güncellemesi:

    • Yeni güncelleme ile Apple'ın iTunes uygulamasında dizi ve film satın alma seçeneği kaldırıldı. Bu işlemin yakın zamanda Apple TV uygulaması üzerinden yapılabileceği aktarılıyor.

iOS 17.2 Beta 4 Nasıl İndirilir ve Yüklenir:

  1. iPhone'unuzdan Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Genel > Yazılım Güncelleme yolunu takip edin.
  3. iOS 17.2 Beta 4 sürümlü güncellemeyi indirip, ardından kurulumu yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kullanıcıların bu güncelleme hakkındaki düşüncelerini paylaşmak için Yorumlar kısmını kullanmaları bekleniyor. Apple, Beta sürümlerle kullanıcı geri bildirimlerini alarak kararlı bir sürüm için hazırlık yapıyor.(haberler.com)

Editör: Haber Merkezi