Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti TBMM Grup Toplantısından önce gazetecilerin yönelttiği soruları yanıtladı. Okulların ara tatille ilgili düzenlemesine de dile getiren Bakan Tekin ara tatillerin kaldırılmasıyla ilgili bir durumun söz konusu olmadığını dile getirdi.

Altının Kilogram Fiyatı Düştü Altının Kilogram Fiyatı Düştü

Öğretmenlerden veya velilerden kaldırılmasına dair bir talep gelmesi durumunda değerlendirilebileceğini aktaran Tekin, "Bu senekini gördükten sonra değerlendirme yaparız" diyerek bu sene böyle bir iptalin olmadığının altını çizmiş oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda her Genel Müdürlüğün bünyesinde bir adet İzleme Değerlendirme Daire Başkanlığı olduğunu belirten Tekin, "Atılan her adım, yaptığımız her şey o daire başkanlığı tarafından izlenmekte. Bu sene ara tatilden sonra rapor oluşturulur. Bakarız, veliler, öğretmenler, öğrenciler mutluysa biz de devam ederiz. Eleştiri, eğitim süreciyle ilgili bir sorun varsa ona göre çözüm yöntemleri aranabilir. Benim şahsi kanaatim Türkiye çapında değil, bölgesel olarak uygulanabilir. Şu an gündemimizde bu ara tatillerle ilgili herhangi bir şey yok" ifadelerini kullandı. (karar)

Editör: Haber Merkezi