Arda Güler için Real Madrid'den kiralık teklifi

Geçen sezon A Milli Takım'a kadar yükselen ve Avrupa devlerinin radarına giren Arda Güler için Real Madrid'in kiralık teklifi geldi. Fenerbahçe'nin onay vermesi halinde Arda Güler bir sezon daha sarı-lacivertli formayı giyecek. Milan'ın da 22 milyon euroya kadar çıkabileceği belirtiliyor.

Geçen sezon ortaya koyduğu performansla A Milli Takım'a kadar yükselen ve Avrupa devlerinin radarına giren Arda Güler için en makul teklif Real Madrid'den geldi.

FENERBAHÇE'DE KİRALIK OYNAYACAK

Fanatik'te yer alan habere göre; Milan ve Barcelona'nın da peşinde olduğu Arda Güler için Real Madrid, çok cazip bir teklifle Real Madrid'in kapısını çaldı. Eflatun-beyazlılar, Arda Güler'i renklerine katıp 1 yıl daha sarı-lacivertlilerde kiralık oynamasına izin verecek.

Olaylı İzmir Derbisi Davasında Tutuklu Sanığa 15 Yıl Hapis Cezası Olaylı İzmir Derbisi Davasında Tutuklu Sanığa 15 Yıl Hapis Cezası

MILAN, 22 MİLYON EUROYA KADAR ÇIKACAK

Arda Güler'in bir sezon daha Fenerbahçe'de kalmasına sıcak bakan yönetimin bu teklife sıcak bakabileceği belirtiliyor. 17.5 milyon euro serbest kalma bedeli bulunan 18 yaşındaki futbolcu için Milan'ın da bonuslarla beraber 22 milyon euroluk bir teklifte bulunacağı konuşuluyor.

Editör: Haber Merkezi