İspanya La Liga'nın 13. haftasında Real Madrid, Valencia'yı konuk ediyor.

Biancoviola antrenörü Carlo Ancelotti bunu maç öncesi basın toplantısında söyledi. Ancelotti, takım antrenmanına çıkmayınca Arda Güler'in bir kas sakatlığı daha yaşadığını şöyle anlattı:

“Maalesef yazık oldu. Braga maçı öncesi bazı sorunlar yaşandı.Ciddi bir şeyin olmadığı düşünüldü, sonra devam edileceği düşünüldü ama ciddi bir şey değil. Buna geriye doğru küçük bir adım diyebilirsiniz. Onu en iyi şekilde şematize etmek için çalışıyoruz" dedi.

"Arda'nın hüznü ve kızgın olması normal." Arda'nın artık zengin ve öfkeli olduğunu anlatan Ancelotti, şöyle devam etti:

“Ona rahat ve sakin olması durumunda. Bu sürecin atlatılmasının tek yolu bu ama onlar tamamen normal ve sakatlanan her futbolcu için geçerli.Takım arkadaşlarının gelişmesi ve iyileşmek için zaman beklerken oynamakyamamak kolay değil.Üzgün ​​​​ve kızgın olmak normaldir.

Ama acelemiz yok.Arda'nın geleceği Real Madrid'de ve o bunu elden gelenin en iyisi Yapacakları o olağanüstü bir yetenek, “İyi bir gelecek onu bekliyor” Ancelotti, Arda'nın ağustos yerinde sağ dizinden menisküs ameliyatı yapabileceğini ve bu tür sakatlıklardan sonra kas sorunlarının normal olduğunu belirterek, "Futbol kariyerimde de benzer sorunlarla karşılaşıyorum."Arda'nın "Parlak ve güzel bir gelecek onu bekliyor" dedi

EĞİTİME KATILAMIYOR

Fiorentina  Galatasaray'ın Jokeri Kaan Ayhan'a Talip Çıktı Fiorentina Galatasaray'ın Jokeri Kaan Ayhan'a Talip Çıktı

Üçlü takımlardan ayrı çalışan Türk futbolcu, Valencia ile oynanacak maç öncesi Real Madrid City'de idmanda yer alamadı.

Arda'nın takımdan ayrı olarak spor salonunda antrenman yaptığını öğreniyoruz. 'nin İtalyan teknik versiyonu Carlo Ancelotti, bu hafta yaptığı açıklamalarda, Arda'nın durumu nedeniyle Türk futbolcuyu risklere maruz bırakmadığını varsayan ve ona yetişebileceği süreyi dışarıda özel bir programın getirildiğini açıklamıştı.

100 yaşında ise % olacaktır. La Liga'nın 13. haftasında Real Madrid, akşam evinde Valencia ile karşılaşacak ve Arda Güler kadrosunda yer almayacak.(karar)

Editör: Haber Merkezi