Ata Demirer, Empati programında 30 kilo verdiği süreci ve kilo kaybının ardındaki detayları paylaştı. Ünlü komedyen, 5 ay içinde 30 kilo vererek dikkatleri üzerine çekerken, uzun süredir kilo sorunuyla mücadele ettiğini belirtti. 51 yaşındaki Demirer'in bu değişimi hayranlarından da büyük bir beğeni topladı.

Gülben Ergen'in yeni şarkısı için :  'Korkunç ötesi!' Gülben Ergen'in yeni şarkısı için : 'Korkunç ötesi!'

NTV'deki Empati programında konuşan Demirer, kilo verme sürecinde nasıl bir yol izlediğini anlattı. 4,5 ayda 22 kilo veren ve diyeti bırakmayan Demirer, toplamda 30 kilo verdiğini dile getirdi.

Kilo konusunda şu ana kadar çıkan asılsız iddialara da değinen Demirer, moda akımlarının ve diyetisyenlerin insanlara dayattığı bazı beslenme düzenlerinin doğru olmadığını belirtti. "Bana da çeşitli uydurma haberler çıktı, bağırsaklarını yıkattı, mide ameliyatı oldu gibi. Hayır, hiçbiri doğru değil" diyerek asılsız söylentileri yalanladı.

Demirer, zayıflama sırrını ise izleyicilerle paylaştı: "Glisemik endeksim yüksekti ve insülin direncim vardı. İnsülin direncini ortadan kaldırmak için düzgün beslendim, spor yaptım. Bu süreç yaklaşık 2 buçuk sene sürdü, yavaş yavaş gerçekleşti." Geçtiğimiz ocak ayında başka bir programa katıldığında, "Öğlen ve akşam yemeklerinde karbonhidrat yemedim. Direkt et, balık, protein yedim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm" şeklinde beslenme ve egzersiz alışkanlıklarını aktarmıştı.  (cumhuriyet)

Editör: DS Haber