2024 yılında gelen zam haberleri arasına Spotify da katıldı. Müzik dinleme platformu, Türkiye'deki abonelik ücretlerini artırdığını duyurdu.

Apple, WhatsApp ve Threads Uygulamalarını Çin Mağazasından Kaldırdı Apple, WhatsApp ve Threads Uygulamalarını Çin Mağazasından Kaldırdı

Bugünden itibaren, daha önce aylık 39,99 TL olarak uygulanan "Premium Bireysel" abonelik paketi, 59,99 TL'ye yükseltildi. Aylık "Premium Duo" paketi ise 54,99 TL'den 79,99 TL'ye çıktı. "Premium Aile" paketinin aylık ücreti ise daha önce 64,99 TL iken şimdi 99,99 TL oldu. Öğrenci paketi ise 21,99 TL'den 32,99 TL'ye yükseltildi.

Spotify CEO'su Daniel Ek daha önce yaptığı açıklamada, şirketin işgücünün yüzde 17'sini azaltma kararı aldığını duyurmuştu. Bu zammın, şirketin mali zorluklarla başa çıkma çabalarının bir parçası olduğu düşünülüyor.

Bu zam kararı, Türkiye'deki müzik severler arasında çeşitli tepkilere neden oldu. Bazı kullanıcılar, artan ücretlerin bütçelerini zorladığını belirtirken, diğerleri ise alternatif müzik platformlarına yönelmeyi düşündüklerini ifade etti. (karar)

Editör: DS Haber