Avrupa Şampiyonu Gamze Soğuksu, Ordu'da Coşkuyla Karşılandı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Milli Boksör Gamze Soğuksu, Karadağ'da düzenlenen şampiyonada 52 kiloda kazandığı altın madalya ile Avrupa şampiyonu olmasının ardından Ordu'da görkemli bir karşılama ile karşılandı.

Ordu-Giresun Havalimanı'nda çiçeklerle karşılanan Gamze ve antrenörü İbrahim Gündoğdu, mehteran ekibi eşliğinde büyük bir kalabalık tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesi önüne kadar yürüdü. Burada düzenlenen törende konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gamze'ye teşekkür ederek, "İlimize ve ülkemize böyle güzel bir başarı kazandırdınız. Al bayrağımızı göndere çektirdiniz, İstiklal Marşımızı söylettirdiniz. Biz de sizi mehter takımımız ile anlamlı bir şekilde karşıladık. Böyle güzel bir başarıyı kazandığın ve altın madalya ile ülkemizi şereflendirdiğin için Gamze'ye çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Gamze Soğuksu, "Katıldığım 3 maçı alarak Avrupa şampiyonu oldum. Çok zorlu süreçlerden geçerek altın madalyayı kazandım. Çok şükür çok çalıştık ve kulübüm de destek oldu. İstiklal Marşımızı okuttuk, spora başladığım andan beri hedefim buydu. 3 kez final maçına çıktım, 2'sinde yenildim de 3'üncüsünde kazanmak nasip oldu. Gerçekten çok gururluyum" dedi.

Volkan Demirel'in Hatayspor'daki dönemi sona erdi! Volkan Demirel'in Hatayspor'daki dönemi sona erdi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, sporcuya çiçek ve 100 bin liralık hediye çeki takdim etti. Ordu'da gerçekleşen bu coşkulu karşılama, Gamze Soğuksu'nun başarısını kutlamak için toplanan kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi