İsrail'de Halk Sokağa Döküldü! Netanyahu'yu İstifaya Davet Etti İsrail'de Halk Sokağa Döküldü! Netanyahu'yu İstifaya Davet Etti

Avustralya'da düzenlenen Brisbane Uluslararası Tenis Turnuvası'nın eleme maçında ABD Açık tenis şampiyonu Dominic Thiem, Avustralyalı rakibi James McCabe ile karşılaştı.

Al Jazeera News'in haberine göre, Dominic Thiem ilk seti rakibine 2-6 kaybettikten sonra maçın ikinci setini kazanmaya çalışırken, seyircilerin sahada yılanı fark etmesi üzerine güvenlik görevlileri çağrıldı. Maça 40 dakika ara verildi.

Adliyeye getirilen yılan avcısı, yaklaşık 50 santimetre uzunluğundaki kahverengi doğu yılanını yakalayıp sahadan uzaklaştırdı. Daha sonra oyun devam etti. Thiem, iki maç puanını dönüştürdükten sonra maçı 7-6, 7-4, 6-4 kazandı.

Olayla ilgili açıklama yapan Dominic Thiem, şunları söyledi: “Hayvanları, özellikle de egzotik olanları gerçekten çok seviyorum. Ama gerçekten zehirli bir yılan olduğunu ve top toplayıcılara çok yakın olduğunu söylediler. "Yani gerçekten tehlikeli bir durumdu" dedi.

Thiem, bunun daha önce başına gelmediğini belirterek, "Bu kesinlikle asla unutamayacağım bir şey" dedi.

Kaynak: KARAR