Kahramanmaraş'ta deprem Kahramanmaraş'ta deprem

Kayseri’de, 23 yaşındaki Buse Erkin, babası Yunus Yılmaz (48) tarafından meyve bıçağıyla saldırıya uğradıktan sonra 4 gün boyunca hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Üzücü olayda, genç kadının 8 aylık bir kız bebeği olduğu ortaya çıktı.

Olay, Melikgazi ilçesi Esenyurt Mahallesi'nde gerçekleşti. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada Buse Erkin, yerden aldığı taşla babasını başından yaraladı. Ancak babası Yunus Yılmaz, kızını meyve bıçağıyla bıçaklayarak ağır şekilde yaraladı. Yaralı halde bir pide fırınına sığınan Buse Erkin, çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Hastanede tedavi gören Buse Erkin, tüm çabalara rağmen yaşamını kaybetti. Olayın ardından Yunus Yılmaz tutuklandı ve çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi. Yılmaz'ın, daha önce işlediği 38 suç kaydı olduğu belirtildi.

Buse Erkin'in annesi Fatma Kınacı geçen yıl hayatını kaybettiği için duygusal bir süreçten geçiyordu. Erkin'in, annesinin mezarı başında yaptığı paylaşımlar, sosyal medyada duygusal bir etki yarattı. Erkin, annesinin mezar taşında şu ifadeleri paylaşmıştı: "Toprak emanetime iyi bak. Benim sarıldığım gibi sarıl anneme. Bu dünyada gün yüzü görmedi ama cennet bahçesini görür inşallah. Canım annem."

Kaynak: milliyet