İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Seçil Erzan davasıyla ilgili yeni bir iddianame daha hazırlandı. Bu iddianameyle birlikte davada mağdur sayısı 28'e yükseldi ve Seçil Erzan için istenen hapis cezası 90 yıldan 295 yıla çıktı.

İddianamede, Cüneyt Demir'in şikayetçi olarak yer aldığı belirtiliyor. Demir, ifadesinde Seçil Erzan'ın kendisine arkadaşı vasıtasıyla ulaştığını, Çorlu'da hesap açmak yerine İstanbul'da müdürü olduğu şubede hesap açması için ikna ettiğini dile getirdi. Demir, yaklaşık 2 milyon 900 bin lira civarında parasını dövize çevirerek 150 bin doları Erzan’a Kapalı Çarşı yakınlarında elden teslim ettiğini anlattı. Ancak Erzan'dan herhangi bir belge almadığını ifade etti.

Cüneyt Demir, banka müdürü Erzan'ın kendisine ünlü futbolcuların da içinde olduğu bir fondan bahsettiğini, yüksek karı olduğunu ve parasını bu fona yatıracağını söylediğini aktardı. Ancak Demir, bu durumdan şüphelendiğini ve parasını geri istediğinde Erzan'ın sürekli olarak kendisini oyaladığını belirtti. En sonunda Nisan 2023'te bankaya gittiğinde Erzan'ın gözaltına alındığını öğrendiğini dile getiren Demir, şikayetçi olduğunu ifade etti.

Orhangazi'de Aynı İstikamette Giden Motosikletler Çarpıştı: 2 Yaralı Orhangazi'de Aynı İstikamette Giden Motosikletler Çarpıştı: 2 Yaralı

Savcılık, Erzan hakkında düzenlediği iddianameyi İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdi. Mahkeme, yeni iddianamenin ana dosya ile birleştirilmesine karar verdi. Böylece 27 olan mağdur sayısı 28'e yükselirken, Seçil Erzan için istenen ceza talebi de 90 yıldan 295 yıla kadar hapis cezasına çıktı. Erzan 24 Mayıs’ta tekrar hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: DHA