Isparta Valisi Aydın Baruş, madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında jandarma ve polis tarafından uygulamalardan başarılı sonuç elde edildiğini belirtildi. Vali Baruş, "Yakalanan kişi sayıları ve ele geçirilen madde miktarlarını önemli artış olduğunu görüyoruz" dedi.

İstanbul'da Cuma Günü Trafik Yoğunluğu Yüzde 81'e Ulaştı İstanbul'da Cuma Günü Trafik Yoğunluğu Yüzde 81'e Ulaştı

Isparta'da Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında, Vali Aydın Baruş Başkanlığında yapıldı. Yapılan toplantıda açıklama yapan Vali Baruş, bağımlılıkla mücadelenin maddeleri maddi olarak veya başka çıkarlar sağlamak için sunan kişilerin yakalanıp adalete teslim edilmesiyle mümkün olduğunu belirtti.

Kolluk güçlerinin yaptığı çalışmaların devam ettiğini belirten Baruş, "İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü, şok uygulamalar sonucunda başarılı sonuçlar elde etti. Yakalanan kişi sayılarında, bulunan madde miktarında önemli derecede artışlar olduğunu görüyoruz. Mücadelenin bir tarafı kolluk güçlerimizin yürüttüğü çalışma diğer tarafı ise toplumumuzun bu konuda aydınlatılması. Mücadele okullarımızda ve sosyal mecralarda eğitim, farkındalık çalışmaları etkin şekilde sürdürülmeli" dedi.

Toplantıda sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarının temsilcileri bağımlılıkla mücadele kapsamında yürüttükleri incelemeler hakkında bilgilendirme yaptı. (hürriyet)

Editör: Haber Merkezi