MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara Ticaret Odası Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenen MHP'nin Kuruluşunun 55. Yıldönümü Kutlama Etkinliklerine katıldı. Burada yaptığı değerlendirmelerde Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'ni bir kez daha hedef aldı.

Bahçeli'nin açıklamasında, "Anayasa Mahkemesi artık bir güvenlik sorunudur. Tekrar ifade ediyorum ki Anayasa Mahkemesi ya kapatılmalı ya da yeni baştan yapılmalıdır.

İYİ Parti Lideri Müsavat Dervişoğlu: Türkiye'nin Meydanlarında Erdoğan ile Hesaplaşmak İstiyorum İYİ Parti Lideri Müsavat Dervişoğlu: Türkiye'nin Meydanlarında Erdoğan ile Hesaplaşmak İstiyorum

Teröriste hak veren bir mahkeme Türk mahkemesi olamaz. AYM hukuka savaş açıyor, Türkiye'nin geleceğine darbe vuruyor" ifadelerine yer verdi.

Ayrıca, Bahçeli etkinlikte partisinin yeni anayasa çalışmasını da duyurdu. MHP lideri, "Önümüzdeki dönemlerde gündeme alınması planlanan 9 ana başlıktan biri yeni Anayasa maddesi. MHP 100 maddelik anayasa çalışmasını tamamlamıştır" şeklinde konuştu.(Karar)

Editör: DS Haber