Olay dün öğle saatlerinde Beylikdüzü Marmara Mahallesi'nde bulunan lüks sitede gerçekleşti. Yasemin Kılıç ve annesi, köpekleri Leo'yu site içinde gezdiriyordu. Bir süre sonra eve döndüklerinde komşuları Banu Parlak ile karşılaştılar. Bu sırada Banu Parlak'ın elinden kaçan Drago isimli köpeği, Leo'ya saldırarak onu parçaladı.

Yargıtay'da pazartesi iki seçim birden Yargıtay'da pazartesi iki seçim birden

Site sakinleri, köpekleri ayırmaya çalıştı ancak Leo ağır yaralandı. Banu Parlak'ın köpeği Drago'nun saldırısında Yasemin Kılıç'ın da koluna zarar verildi. Olayın ardından Leo veterinere götürüldü ancak maalesef kurtarılamadı.

44-copy.jpg

Köpeklerinin ölüm haberiyle yıkılan Kılıç ailesi, Banu Parlak ile tartıştı. İddiaya göre, Banu Parlak'ın çağırdığı kişiler, Kılıç ailesine saldırdı. Taraflar polise giderek birbirlerinden şikayetçi oldu.

Yaşananları gözyaşları içinde anlatan Yasemin Kılıç ve Emin Kılıç kardeşler, Banu Parlak'ın cezalandırılmasını talep etti. Emin Kılıç, "Biz Leo ile birlikte mutlu bir aileydik. Yan komşumuzun büyük bir köpeği vardı ve defalarca ona tasmasız gezdirilmemesi gerektiğini söyledik. Ancak dün köpeği Leo'ya saldırdı ve onu parçaladı. Leo yoğun bakıma alındı ama kurtarılamadı. Banu Parlak hala bize suç atıyor." dedi.

Yasemin Kılıç ise, "Leo'nun parçalanmasını gözlerimle gördüm. Banu Parlak'ın köpeği tasmasız şekilde saldırdı. Bize saldırmaya çalıştılar. Banu Parlak, sen bir katilsin ve bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacaksın?" şeklinde konuştu.

Kaynak: Karar