Settar Tanrıöğen ilk kez Nişantaşı'nda Görüntülendi Settar Tanrıöğen ilk kez Nişantaşı'nda Görüntülendi

Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi filmlerde rol alan ve Büyük Ev Ablukada grubunun solisti olarak da bilinen Bartu Küçükçağlayan, son sahne performansıyla sosyal medyada büyük tartışmaların odağı haline geldi. Küçükçağlayan'ın giydiği kıyafet kamuoyunda büyük tartışmalara yol açtı.

SAHNEDE ETEK GİYDİ

Geçtiğimiz günlerde bir konserde sahneye çıkan Bartu Küçükçağlayan, mini eteğiyle dikkat çekti. Kıyafeti ve sahne performansıyla adından söz ettiren Küçükçağlayan, rengarenk ojeleri ve iddialı makyajıyla da dikkat çekti. Ancak her şeyden önce mini etek seçimi sosyal medyada pek çok tartışmaya yol açtı.

Sahnede şıklığı ve farklı tarzıyla kitlelerin beğenisini kazanan Küçükçağlayan, bu kez tepkilerle yüzleşmek zorunda kaldı. Kıyafetlerinin marjinal ve toplumsal normlara aykırı olduğu düşüncesi sosyal medyada yoğun bir şekilde ifade edildi. Bazı kullanıcılar Küçükçağlayan'ı "en marjinal olan sensin" şeklinde yorumlarken, bazıları da onun tarzını cesur buldu.



2021 YILINDA DA ETEK KOMBİNİYLE SAHNE ALMIŞTI

Bartu Küçükçağlayan'ın mini etek tercihi daha önce de benzer tepkilere yol açmıştı. Özellikle 2021 yılında yeşil mini etek ve pembe tayt kombiniyle sahneye çıkması da benzer tartışmalara neden oldu.

Kaynak: karar