İstanbul'da Bir Otelde Yangın Çıktı İstanbul'da Bir Otelde Yangın Çıktı

İstanbul Başakşehir'de İETT otobüs şoförü Mahmut Murat Kanık, sözlü tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan otobüs şoförü Kınık'ın tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği belirtildi.

İstanbul Başakşehir'de Kayaşehir - Yenibosna İETT otobüs şoförü Mahmut Murat Kanık, sivil araç sürücüsü ile sözlü tartışmaya girdi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kişilerden biri İETT  sahibi Kınık'ı bıçakladı. Otobüs yolcularının gözü önünde bıçaklanan Kınık, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kalp hizasından bıçaklanan İETT şoförü Kınık'ın tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği bildirildi.

Başakşehir Kayabaşı Mahallesi'nde dün öğleden sonra saat 21.30 sıralarında meydana gelen kazada, 79K hattındaki İETT otobüsü sürücüsü Mahmut Murat Kınık ile kimliği belirlenemeyen otomobilin sürücüsü ile yanındaki kişi arasında tartışma çıktı. teslim olduğun için. Bir süre sonra sürücü otobüsün önünde durarak aracı durdurdu. Araçtan inen şüpheli, elindeki bıçakla İETT sürücüsünü direksiyon başında kalp hizasından bıçakladı.

Kınık'ı bıçakladıktan sonra kaçan saldırgan ve ona yardım eden kişi yakalanarak gözaltına alındı. İETT otobüs kameralarına yansıyan görüntülerde saldırganların Kınık'ı bıçakladığı an görüldü.

Kaynak: HABERLER.COM