İzmit'te Bir Fabrika Sahibi Pres Makinesine sıkışarak feci şekilde can verdi İzmit'te Bir Fabrika Sahibi Pres Makinesine sıkışarak feci şekilde can verdi

Başkan Soyer: 2019 Seçim Vaatlerinin Yüzde 87'sini Gerçekleştirdik

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2019 yılındaki seçim beyannamesinde yer alan 165 projenin 144'ünü tamamlayarak yüzde 87 başarı oranına ulaşıldığını açıkladı. Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2019-2023 yılları arasındaki projelerini içeren "Söz Verdik Yaptık" kitapçığını kamuoyuyla paylaştı.

Kitapçıkta, Başkan Soyer'in seçim vaatlerini yerine getirme sürecinde gerçekleşen projelerin detayları ve tamamlanma oranları yer alıyor. Projeler, "Güvenli Yaşam," "İzmir'i demir ağlarla öreceğiz," "Cumhuriyetin 100. yılında 100 Cumhuriyet kalesi," "İzmir biziz!" gibi ana başlıklar altında sıralanıyor.

Başkan Soyer, şeffaf bir yönetim anlayışıyla gerçekleştirilen projelerin yüzde 87 oranında tamamlandığını belirterek, "Söz verdik, yaptık. Bu yüzde 87 başarı demek. İzmirliler, bunların hepsini şeffaf bir şekilde kitapçığımızda görebilirler. İzmir'e daha güçlü, daha dirençli ve daha yaşanabilir bir gelecek bırakma hedefimiz doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. İzmir biziz." dedi.

Kitapçık, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin güvenli yaşam, refahın büyümesi ve adil dağılım, yerel demokrasi, sosyal gelişme, doğayla uyum, geçmişten öğrenmek, geleceğin inşası alanlarındaki projelerin tamamlanma oranlarını detaylı bir şekilde sunuyor. Başkan Soyer, projelerin hayata geçirilmesindeki zorluklara ve gerçekleşmeyen birkaç projeye de vurgu yaparak, İzmir'e hizmet etmenin ve kenti daha yaşanabilir kılmanın gururunu dile getirdi.(Karar)

Editör: Haber Merkezi