Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta yapılan maçta Galatasaray, sahada Bayern Münih ile karşı karşıya geldi. RAMS Park'ta oynanan müsabakada Bayern Münih 3-1 Galatasaray mağlup etti. Bu zorlu karşılaşmada taraftarın desteğini hiç bırakmaması rakip takımın ilgisini çekti.

Maç sonrasında Bayern Münih'in İngiliz yıldızı Harry Kane, çekişmeli mücadele için açıklamalar yaptı.

Beşiktaş yeni Aboubakar'ını buldu! Henüz 24 yaşında, 10 gol ve 2 asist... Beşiktaş yeni Aboubakar'ını buldu! Henüz 24 yaşında, 10 gol ve 2 asist...

'ÖNEMLİ BİR GALİBİYET'

Kane'in açıklamasından öne cümleler şu şekilde:

Gerçekten önemli bir galibiyet oldu. Galatasaray'ın stadı gerçekten zorlayıcı bir yerdi. Özellikle taraftarların zorlandırdığı bir stadyumdu. Bu takım için en çokta ilk yarıda işleri oldukça zorlaştırdı. İkinci yarıda biraz daha sakinlik vardı. Topa daha iyi hakim olabildim ve şansımızı zorladık. Üç maçın ardından dokuz puan almak gerçekten değerli benim için.

'İNANILMAZ ATMOSFER'

Bu stada ilk defa denk geldim ve işitme özelliğimi neredeyse geri kazanmak üzereyim. Akıl almaz bir atmosfer için Galatasaray taraftarlarına ve deplasman taraftarlarımıza da çok teşekkür ederim. Futbolun aslı budur, zor bir atmosferlerde, oldukça büyük sahada kazanmak. Bugün bunu atlatmayı takımca başardık. (karar)

Editör: Haber Merkezi