BAYRAMPAŞA'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte sarma sigaraların bulunduğu bir fabrikaya operasyon düzenledi. Operasyonda 900 bin sigara kağıdı ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine, Bayrampaşa'daki gizli bir fabrikada sigara ve sahte kağıt üretilip pazarlandığı yönünde ihbar geldi.

Ekipler ihbarı değerlendirerek konu üzerinde çalışma başlattı. İstihbarat ve fiziki takiplerde şüphelilerin depo olarak kullandıkları evde kurdukları mekanizmayla sahte sigara kağıdı ürettikleri ortaya çıktı.

İletişim Başkanlığı Emine Erdoğan'a helikopter pisti yapıldığı haberlerini yalanladı İletişim Başkanlığı Emine Erdoğan'a helikopter pisti yapıldığı haberlerini yalanladı

Ekipler, bulundukları atölyede operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sırasında M.Ç., N.K. ve annem. Kimlikleri belirlenen 3 kişi tutuklandı.

Fabrikada yapılan aramalarda 10 adet sigara kağıdı baskı makinesi, 2 adet kağıt kesme makinesi, 900 bin adet baskılı sigara kağıdı ve sigara kağıdı basımında kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildi. Şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: HABERLER.COM