Beşiktaş ile Trabzonspor arasında gerçekleşen Ziraat Türkiye Kupası final maçı, futbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelede, her iki takım da şampiyonluk için sahaya çıktı. Beşiktaş, turnuvaya 5. turdan başlayarak finale yükselirken, Trabzonspor ise 4. turdan itibaren bu günlere geldi.

Maçın ilk 11'leri belli oldu. Beşiktaş'ta kalede Mert, savunmada Svensson, Necip, Colley, Masuaku, orta sahada Al Musrati, Salih, Gedson, hücumda Ghezzal, Muci, Muleka forma giydi. Trabzonspor'un ise ilk 11'inde Uğurcan Çakır kalede yer aldı. Savunmada Meunier, Mendy, Denswil, Eren, orta sahada Berat, Umut, Visca, Bardhi, hücumda ise Fountas ve Onuachu forma giydi.

Yaklaşık 75 bin taraftarın beklenildiği maçın bilet fiyatları kuzey ve güney tribünleri için 500, doğu ve batı tribünleri için bin lira olarak belirlendi. Beşiktaş taraftarları doğu ve kuzey, Trabzonspor taraftarları ise batı ve güney tribünlerinde yer aldılar.

Trabzonspor Paul Onuachu için kararını verdi! Trabzonspor Paul Onuachu için kararını verdi!

Bu kritik maçı takip edenler, büyük bir heyecan ve mücadeleyle dolu anlar yaşadılar. Her iki takımın taraftarları da takımlarını desteklemek için tribünleri doldurdu. Şampiyonluk için kıyasıya mücadele eden Beşiktaş ve Trabzonspor, futbolseverlere unutulmaz bir final deneyimi yaşattılar.

Kaynak: t24