Önceki hafta UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde İsviçre ekibi Lugano'ya 2-3 mağlup olan ve ardından olağanüstü toplantı yaparak Şenol Güneş istifası üzerine Beşiktaş yeni bir teknik direktör arayışına girmişti. Siyah-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü resmen açıklandı.

Fenerbahçe Beko - Monaco maçı sonrası ortalık fena karıştı Fenerbahçe Beko - Monaco maçı sonrası ortalık fena karıştı

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. haftasında kendi evinde ağırladığı Lugano'la karşılaşmasında ilk yarıyı 2-0 tamamlamasına rağmen ikinci yarıda sahadan 2-3 yenilgi ile ayrıldı. Beşiktaş'ta tarihi yenilginin sonrasında Şenol Güneş görevinden istifa ettiğini bildirdi. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi ise yeni bir seçim kararı alındı.

Süper Lig'in sekizinci haftasında karşılaşmada kendi evinde İstanbulspor'u ağırlayan siyah-beyazlı takımı Burak Yılmaz çalıştırırken Beşiktaş'taki teknik adam belirsizliği resmen sona erdiği duyruldu.

Siyah-beyazlı ekibin yaptığı açıklamada Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar takımı Burak Yılmaz'ın çalıştıracağı bildirildi.

Siyah-Beyazlı takımın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in görevinden ayrılmasından sonra geçen sürede Takımımızın Teknik Sorumluluğunu üstlenen Yardımcı Antrenörümüz Burak Yılmaz'ın bugün Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği görüşmenin sonrasında Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar görevine Futbol A Takımımızın Teknik Sorumlusu olarak devam edeceğine karar verildi." denildi.

Genç futbolcu Galatasaray, Gaziantep FK, Bodo-Glimt, Bodo-Glimt, Antalyaspor, Samsunspor,  Başakşehir, Ankaragücü ve Club Brugge karşılaşmalarında Beşiktaş'ın başında yer alacağı bildirildi. (karar)

Editör: Haber Merkezi