Bu sezon şampiyonluk yarışında geride kalan ve dün akşam Dolmabahçe derbisinde Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş için sezonun en önemli galibiyeti genç Semih'in oldu. Serdar Topraktepe'nin olduğu dönemde ilk 11'de oynamaya başlayan ve Fernando Santos'un gelişiyle performansını daha da üst seviyeye çıkaran 18 yaşındaki futbolcu, Avrupa devlerinin ilgisini çekmeyi başardı.

SEMİH KILIÇSOY'DAN 25 MAÇTA 10 GOL 1 ASİST

Semih Kılıçsoy bu sezon şu ana kadar Beşiktaş'ta 25 karşılaşmada forma giydi. Yıldız futbolcu, 25 maçta 10 gol atıp 1 asist yaptı. 18 yaşındaki Bianconeri'li forvet, büyük potansiyeliyle şimdiden Avrupa devlerine göz kırpıyor. Yavaş yavaş Semih'le ilgilenen kulüpler ortaya çıkmaya başlar.

CİTY - ARSENAL - A. MADRİD - NAPOLİ - JUVE...

Derbide Juventus takımının genç yıldızını arayan gözlemci akını yaşandı. 18 yaşındaki futbolcuyu, İngiltere Premier Ligi'nden Manchester City ve Arsenal'den, İspanya'dan Atlético de Madrid'den, Almanya'dan Borussia Dortmund ve Leipzig'den ve son olarak İtalya'dan Juventus ve Napoli'den gözlemciler izledi.


NURİ ŞAHİN PEŞİNE DÜŞTÜ

Beşiktaşlı Al-Musrati'den taraftara özür mesajı Beşiktaşlı Al-Musrati'den taraftara özür mesajı


Semih Kılıçsoy'un gözlemcileri, raporlarını ilgili kulüplere gönderecek ve sezon sonuna kadar görevlerine devam edecek. Tüm bu olayların ardından Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'ın kapısını çalacak ilk kulübün Borussia Dortmund olacağı öğrenildi. Gelen bilgiler arasında Alman devinin 18 yaşındaki milli takım oyuncusu için yakın zamanda Juventus kulübüyle temasa geçeceği de yer alıyor. Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, "Nihat Kahveci'den sonra Semih Kılıçsoy'a hiç bu kadar heveslenmemiştim. Semih, Beşiktaş'a 50 milyon euro getirebilir."

Kaynak: karar