Beşiktaş yönetimi, Rıza Çalımbay'ın ayrılığının ardından teknik direktör arayışlarına hız verdi. Yapılan görüşmelerde öne çıkan isimler arasında Bruno Genesio'nun ağır basmasıyla, yönetim Fransız teknik adamla anlaşmaya yaklaşıyor.

57 yaşındaki tecrübeli teknik adam Bruno Genesio'nun, Beşiktaş'ın başına geçmesi için yapılan görüşmeler olumlu bir yönde ilerliyor. Siyah-beyazlılar, daha önce 2.5 senelik anlaşma isteyen Genesio'ya, 1.5 yıl artı 1 senelik teklif sunarak anlaşma sağlama noktasına geldi. Genesio'nun senelik 3.5 milyon Euro alacağı öğrenilirken, son görüşmelerin ardından resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Bruno Genesio'nun Beşiktaş'ın başında ilk maça cuma günü çıkması hedefleniyor. Tecrübeli teknik adam, daha önce Olympique Lyonnais ve Rennes gibi takımları çalıştırmış, uluslararası arenada deneyim kazanmış bir isim olarak dikkat çekiyor.

Beşiktaş'ta sadece teknik direktör arayışları değil, transfer çalışmaları da hız kesmiyor. Orta sahaya takviye yapmayı planlayan Siyah-beyazlılar, Sevilla forması giyen İspanyol orta saha oyuncusu Oliver Torres'i kadrolarına katmak için yoğun çaba harcıyor.

Ayrıca savunma hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, İtalya ekibi Hellas Verona'da forma giyen Koray Günter ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Ebrar Karakurt: Dünyanın En İyi Seyircilerine Sahibiz Ebrar Karakurt: Dünyanın En İyi Seyircilerine Sahibiz

Editör: DS Haber