Uşak'ta Şiddetli Yağış ve Dolu Hayatı Felç Etti Uşak'ta Şiddetli Yağış ve Dolu Hayatı Felç Etti

Beşiktaş'ta, tadilat halindeki beş katlı bir binanın üçüncü katındaki dairede doğal gaz patlaması yaşandı. Olayda bir kişi hafif şekilde yaralanırken, patlamanın etkisiyle etrafa saçılan beton parçaları park halindeki bir otomobilin üzerine düştü.

Saat 05.30 sıralarında Türkali Mahallesi'nde meydana gelen patlama, binanın tadilat halinde olması muhtemel bir faciayı önledi. Evde bulunan bir kişi hafif yaralanırken, patlamanın etkisiyle çevredeki binalardaki dairelerin camları kırıldı. Camlar ve beton parçaları çevreye saçıldı, park halindeki iki otomobil de zarar gördü. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, sağlık ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi. Yaralı kişi hastaneye kaldırılırken, itfaiye ekipleri çevreyi temizledi.

Olayın şokuyla bir vatandaş, "Okula çocukları hazırlıyordum. Basınçlı bir ses geldi. Herkes sokağa döküldü. Bir kişi yaralıydı. Şok halindeydi" dedi.

Patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, patlamanın etkisiyle etrafın bir toz bulutuyla kaplandığı, binadan kopan parçaların çevreye saçıldığı ve park halindeki araçların üzerine düştüğü görülüyor.

Kaynak: HABERLER.COM