Beşiktaş'ta olağanüstü seçim yapılan genel kurul toplantısının tarihi resmen bildirildi. Bu duyuru sonrasında ise adaylık isimine öne çıkan isimlerden Hasan Arat, bir açıklamadabulundu.

Beşiktaşlı kulübün yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim Kurulumuz, şuan itibariyle yaptığı toplantıda Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısıyla Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihlerini netleşmiştir. Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısını 26 Kasım Pazar günü yapacaktır.

26 Kasım Pazar günü salt çoğunluğu sağlanmaz ise ikinci ve son toplantı salt çoğunluğuna bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü gerçekleşecektir. Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü gerçekleşecektir. 10 Aralık Pazar günü salt çoğunluğu sağlanamaz ise ikinci ve son toplantı salt çoğunluğuna bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir" diyerek ifade edildi.

BAŞKAN ADAYI HASAN ARAT'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş'ta daha önce de başkanlığa aday olacağını belirten Hasan Arat, Beşiktaş'lı kulübün seçim tarihini bildirmesinin sonrasında sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelerle dile getirdi:

"Değerli Beşiktaşlılar, yapılacak seçim olağan değil, olağanüstü bir seçimdir. "Asıl olan hayattır, hayat da Beşiktaş" diyen kişilerin seçimidir.

Hatayspor Yeni Teknik Direktörü Olarak Özhan Pulat'ı Seçti Hatayspor Yeni Teknik Direktörü Olarak Özhan Pulat'ı Seçti

Armamıza gönül vermiş, dünyanın ve ülkemizin dört bir yanındaki Beşiktaşlılara daha önce de söylediğimiz gibi, biz hazırız. Çıktığımız bu yol, artık bütün Beşiktaşlıların yoludur."

Beşiktaş'ta başkan adaylığı için adı geçen isimler arasında Emre Kocadağ ve Tevfik Yamantürk da yer alıyor. (haber global)

Editör: Haber Merkezi